Klub Kalia

Postanite član Kluba Kalia!

S članstvom boste pridobili kartico ugodnih nakupov Kalia in možnost brezplačnega prejemanja letaka Kalia, v katerem boste našli ekskluzivne popuste samo za člane Kluba Kalia. Kot zvestega člana pa vas bomo razveseljevali še z mnogimi presenečenji.

Kartica ugodnih nakupov Kalia je namenjena vsem ljubiteljem narave in estetsko urejenega bivanjskega okolja. Pestra ponudba naših vrtnih centrov in prodajaln v vseh večjih slovenskih mestih, veliko ugodnosti in brezplačno strokovno svetovanje vam bodo v pomoč pri urejanju vašega doma in okolice.

Kartico ugodnih nakupov Kalia lahko uporabljate v vseh vrtnih centrih in prodajalnah Kalia, ki poslujejo v okviru podjetja Semenarna Ljubljana, d.o.o. Imetnik kartice lahko postanete z nakupom v katerem koli vrtnem centru ali prodajalni Kalia.

NAVODILA ZA PRIDOBITEV KARTICE

 1. Izpolnite pristopno vlogo, odgovorite na vsa vprašanja in se podpišite.
 2. Pristopno vlogo oddajte v najbližjem vrtnem centru ali prodajalni Kalia.
 3. Pri blagajni vrtnega centra ali prodajalne Kalia dobite kartico ugodnih nakupov Kalia, na katero se podpišite.
 4. Pred vsakim nakupom predložite kartico in nakupi se vam bodo seštevali.
 5. Po končanem obračunskem obdobju (30. junija tekočega leta) vam bomo priznali popust glede na vrednost nakupov.
 6. Popust bo pričel veljati vsakega 5. 7. v letu in bo veljal celo naslednje obračunsko obdobje*.
   

OSEBNI LETNI POPUST

 • 3 % popusta pri vrednosti nakupov med 250,00 in 499,99 €
 • 4 % popusta pri vrednosti nakupov med 500,00 in 749,99 €
 • 5 % popusta pri vrednosti nakupov med 750,00 in 999,99 €
 • 6 % popusta pri vrednosti nakupov nad 1.000,00 €

* Popust velja za vse nakupe, razen za izdelke v akcijski ponudbi izdelke blagovnih skupin s seznama. Popusti se ne seštevajo.

 

PREJEMANJE DIGITALNIH RAČUNOV

V vseh vrtnih centrih Kalia vam omogočamo prejem okolju prijaznejši digitalni račun. Račun se shrani avtomatsko v aplikacijo noprintZ in bo vedno pri roki, če ga boste slučajno potrebovali.

Kako prejmete digitalni račun?

Na svoj telefon si naložite brezplačno aplikacijo noprintZ. Poiščite jo v trgovini z aplikacijam (app store, google play, app gallery) ali pa jo naložite TUKAJ.

Na blagajni pokažite črtno kodo noprintZ, ki se nahaja v aplikaciji.

Ob plačilu boste prejeli digitalni račun avtomatsko v aplikacijo noprintZ na svojem mobilnem telefonu.

Ko boste prvič na blagajni predložili kartico ugodnih nakupov Kalia in pokazali noprintZ kodo, se bosta ti dve kodi uparili. Kar pomeni, da boste ob vsakem naslednjem nakupu predložili le Kartico Kalia in račun se vam bo avtomatsko shranil v aplikacijo.

Digitalni račun je enakovreden tiskanemu in lahko z njim uveljavljate zamenjave, reklamacije in garancije izdelkov. Po želji vam lahko zraven račun tudi natisnemo.

 

Brezplačna dostava blaga pri nakupu nad 300 €

Pri nakupu nad 300 € (z upoštevanimi popusti) vam nudimo brezplačno dostavo blaga:

 • s Pošto Slovenije: do teže 600 kg in višine 150 cm,
 • z lastno kamionsko dostavo: do oddaljenosti 20 km, paleta teže nad 600 kg in višine nad 150 cm.
   

DOSTAVA BLAGA

Poslovni paket – teža do 50 kg, višina do 150 cm, dostava naslednji dan v dopoldanskem času do 10. ure, po želji tudi po 16. uri, lahko tudi ob sobotah.

Večji poslovni paket – teža do 100 kg, višina do 200 cm, dostava naslednji dan v dopoldanskem času do 10. ure po, želji tudi po 16. uri, lahko tudi ob sobotah.

Dostava na EUR-o paleti – teža do 600 kg, višina palete do 150 cm, dostava D+2.

Hitra pošta – teža do 105 kg, dostava v večjih mestih v roku dveh ur in v ostalih krajih v roku štirih ur od prevzema blaga.

Pakete, ki so izven gabaritov poštne ponudbe (paleta teže nad 600 kg in višine nad 150 cm), dostavimo z lastnim prevozom najkasneje v treh delovnih dneh od datuma nakupa, oziroma poslanega naročila v odpremno pisarno skladišča.