Specialno organsko gnojilo za vrt, sadovnjak, vinograd, zelenico in okrasne rastline je primerno za osnovno gnojenje jeseni ali spomladi ter za dognojevanje skozi celo ratno dobo rastlin.
SESTAVA:je 100% organsko gnojilo, vsebuje velik delež makroelementov (NPK), sekundarnih elementov (Ca, Mg) ter mikroelementov (B,Fe,Cu, Mm, Zn in drugih). dela hranila je rstlinam dostopen takoj, drugi del pa je organsko vezan, zato se hranila postopoma sproščajo in so rastlinam dostopna skozi celo rastno dobo. Zaradi velike vsebnosti organske mase povečuje mikrobiološko aktivnost ter s tem vpliva na povečanje humusa v tleh ter na izboljšanje vodno zračni režima v tleh. Ph gnojila je nevtralen, ne vsebuje semen plevelov in bolezenskih klic, ker je termično obdelano.
N (skupni dušik)5%, P2O5 (fosforjev pentaoksid)3%, K2O (kalijev oksid) 3%
UPORABA: gnojilo uporabljamo spomladi za začetno gnojenje v količini 20 kg za 200 m2. Potresemo ga po zemlji in ga rahlo zadelamo vanjo. Travo spomladi pognojimo v količini 1kg/m2. jeseni uporabljamo gnojilo pri sajenju sadnega drevja, jagodičevja, okrasnih grmovnic 1-3kg/sadiko. V jeseni založno gnojimo 2 kg/10m2, dodamo ga lahko tudi kompostu 10kg/m3.
SKLADIŠČENJE: gnojilo shranjujte v izvirni embalaži, v suhem, hladnem prostoru, zaščitenem pred soncem. Odprto embalažo dobro zaprite ter hranite pod zgoraj navedenimi pogoji. Gnojilo hranite izven dosega otrok.
Pakiranje 20 kg za 200 m2.
19,99€
VALENTIN

GNOJILO ORGANSKO 7,5 KG

Cena: 6,29€
VALENTIN

GNOJILO ZA VRT 600 G

Cena: 5,99€