Izjava o varovanju zasebnosti


V družbi Semenarna Ljubljana d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali. 

  • Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic. 
  • Vaš e-naslov bomo uporabljali za pošiljanje e-novic do prejetja odjave od prejemanja
  • Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam.. 

Kadarkoli lahko zahtevate: 

  • Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali. 
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@semenarna.si. 
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@semenarna.si. 
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@semenarna.si. 

Vaš elektronski naslov hranimo v storitvi E-poštar za pošiljanje e-pošte podjetja Kabi d.o.o. Podjetje Kabi d.o.o. spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov. Storitev E-poštar spremlja uspešnost dostave poslanih e-sporočil z zbiranjem podatkov o odprtih sporočilih, klikih na povezave, e-poštnih odjemalcih in brskalnikih, približni lokaciji, IP-naslovu, prijavah in odjavah ter neuspešni dostavi e-sporočila. Ti podatki se hranijo največ 6 mesecev od odjave od prejemanja e-sporočil. 

Več informacij: Semenarna Ljubljana d.o.o., Kolodvorska ulica 9, 1000 Ljubljana