O nas

Dobrodošli v spletni trgovini Semenarna Ljubljana!

 

Semenarna Ljubljana je podjetje v slovenski lasti, katere korenine segajo v daljne leto 1906, ko je gospod Maks Sever odprl prvo stojnico s semeni pred Kresijo v Ljubljani. V vseh teh letih razvoja podjetja je bilo v ospredju predvsem zagotavljanje kakovostnega semena za vrtičkarje in kmetovalce.

Semenarna Ljubljana je edino proizvodno, trgovsko in izvozno podjetje v Sloveniji in širši regiji, ki tudi opravlja vzdrževalno selekcijo, ekološke in vegetacijske poskuse. V Selekcijsko poskusnem centru na Ptuju opravljamo vse potrebno za nadzorovano kakovost semen. Center lahko tudi obiščete, saj vsako leto Semenarna Ljubljana pripravi največji slovenskih vrt, na katerem predstavimo več kot 1.000 sort vrtnin, cvetlic, zelišč in poljščin. Možni so tudi organizirani skupinski ogledi centra.

Semenarna Ljubljana veliko vlaga v ohranjanje avtohtonih in tradicionalnih sort. Tudi s tem omogočamo pridelavo zdrave lokalne hrane. Lokalno pridelana zdrava hrana je vedno bolj tudi prepoznana ne samo kot strateška dejavnost, temveč tudi generator delovnih mest v Sloveniji.

Spletna trgovina Semenarne Ljubljana želi še približati izdelke za vrt in ljubitelje malih živali. Prepričani smo tudi, da je ponudba prilagojena urbanim vrtičkarjem in kuharskim mojstrom.  Ponudbo redno dopolnjujemo, podobno pa velja tudi za nasvete, ki jih pripravljamo tudi na podlagi vprašanj uporabnikov spletne trgovine. Vaše želje, vprašanja in predloge nam lahko posredujete na naslov: info@navrtu.si.

Obiščite nas tudi v naših vrtnih centrih Kalia po vsej Sloveniji. Več informacij o vrtnih centrih najdete na: www.kalia.si.

Želimo vam prijeten nakup in obilo zadovoljstva!

Semenarna Ljubljana, d.o.o.

 

Lastnik spletne trgovine trgovina.kalia.si je:

Semenarna Ljubljana, d.o.o.
Bratislavska cesta 5
1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 475 92 00
Davčna številka: SI 53059638
E-mail: info@navrtu.si, info@semenarna.si
Spletni naslovi: trgovina.kalia.si, www.semenarna.si, www.kalia.si