Dostava

Redna dostava

 

Vaša naročila večinoma dostavljamo preko Pošte Slovenije.

V primeru nejasnosti pri potrditvi naročila nam prosimo pišite na spletnatrgovina@kalia.si. V roku 48h lahko pričakujete odgovor na vaše vprašanje preko e-sporočila ali klica na telefon.

Prosimo vas za razumevanje med akcijskimi obdobji. Zaradi velikega števila naročil in posledično večjega števila vprašanj obstaja možnost zamude.

Da bi vam zagotovili kar se da hitro dostavo, se lahko vaše naročilo v primeru večjega števila artiklov, izvede iz več lokacij. Pri temu načinu dostave, vi nimate nobenih dodatnih stroškov. Rok dobave je med 2-7 delovnih dni. Zaradi povečanega obsega naročil Vas obveščamo, da je v prazničnih dneh podaljšan čas dostave tudi do 10 dni. Pri oddaji naročil namenjenih za obdarovanja ne pozabite upoštevati daljši čas dostave! 

 

 

Med prevzemom paketa vas prosimo, da preverite embalažo za poškodbe, ki bi morda lahko povzročile sledi na artiklu. V tem primeru paket zavrnite in nas o tem obvestite. 

 

Če vas dostavna služba ne bo uspela najti na navedenem naslovu, vam bodo pustili obvestilo o možnosti prevzema. Če paketa v navedenem roku ne boste prevzeli, bo le ta vrnjen k nam.

 

Čas dostave

 

Po tem ko dobimo obvestilo o vašem ustvarjenem spletnem naročilu, gre vaše naročilo v status obdelave, kjer najprej preverimo, ali so vsi vaši naročeni izdelki na zalogi. Po uspešni obdelavi vašega naročila boste na e-mail prejeli obvestilo o statusu naročila.

Če vaše naročilo vsebuje več kot en izdelek, se lahko zgodi, da celotno naročilo prispe v več pošiljkah. 

 


OPOZORILO: S potrdilom naročila in s klikom na gumb POTRDI NAROČILO se strinjate s pogoji dostave.