Pomoč pri nakupu

Na vrhu vsake strani je spustni meni s kategorijami izdelkov. S klikom na želeno kategorijo se odpre nova stran s členi iz izbrane kategorije. Na levi strani so vsi filtri, če kliknete enega ali več filtrov, boste dobili želeni rezultat filtra. Če ne veste, katera kategorija pripada artiklu, ki vas zanima, lahko uporabite iskalno polje na vrhu vsake strani na desni strani. V polje lahko vnesete šifro artikla, naziv artikla, namen (npr. zemlja, okrasni lonec itd.), ime kolekcije itd. Če ste izbrali skupino artiklov, ki vas zanimajo, si lahko ogledate več informacij o določenem artiklu, tako da kliknete na fotografijo artikla. Z izbiro želene velikosti in klikom na gumb Dodaj v košarico, boste dali artikel v košarico.

 

VSEBINA KOŠARICE

Vsebino košarice lahko kadarkoli pregledate s klikom na ikono košarice na desni strani. V košarico lahko dodajate artikle, dokler ne naročite vsega, kar želite. Artikle, ki ste jih dodali v košarico, lahko odstranite posamezno s klikom na gumb Izbriši.

 

NAROČANJE ARTIKLOV IZ KOŠARICE

Za naročilo artiklov, ki jih vnesete v košarico, morate klikniti na gumb POTRDI. Po kliku na gumb POTRDI, boste prejeli potrditveno elektronsko sporočilo na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če niste registrirani, se morate registrirati ali opraviti nakup brez registracije, tako da izpolnite vse potrebne podatke:

Ime in priimek

E-pošta in kontaktni telefon

Kraj in poštna številka

Ulica in hišna številka

 

IZBIRA NAČINA PLAČILA

Izberete lahko:

- plačilo po povzetju

- plačilo s plačilno kartico 

 

ZAKLJUČEK NAROČILA

S klikom na gumb POTRDI boste prejeli obvestilo o uspešno poslanem naročilu. Na naveden elektronski naslov, vam bomo poslali številko naročila, po obdelavi naročila boste prejeli vse nadaljnje informacije. O stanju vaše pošiljke vas bo obvestila Pošta Slovenije.

Za dodatna vprašanja nam lahko pišete na elektronski naslov: spletnatrgovina@kalia.si.