Blog

23.
Jul
2024
Blog
Revolucija v negi vašega trate: Spoznajte QUIX, avtonomno robotsko kosilnico.
16.
Jul
2024
Blog
Ko gre za vzdrževanje velikih travnatih površin, so traktorske kosilnice nepogrešljivi zavezniki. Te močne stroje združujejo moč, učinkovitost in udobje, da olajšajo postopek košnje.
16.
Jul
2024
Blog
Dela na vzdrževanju vašega dvorišča, vrta ali drugega zunanjega prostora ne bodo naporna ali dolgotrajna, če izberete ustrezna orodja, ki vam bodo delo večkrat olajšala. V nadaljevanju preberite, katero ZEN orodje lahko prispeva k temu, da vaše dvorišče zasije, z minimalnim naporom.
16.
Jul
2024
Blog
ZEN akumulatorske kosilnice prinašajo številne prednosti, nekatere izmed njih pa bomo predstavili v nadaljevanju, da bi vam olajšali izbiro.
15.
Jul
2024
Blog
Ko pride čas za opravljanje del na vašem posestvu, v vrtu, sadovnjaku, dvorišču, je eno ključnih vrtnih in vrtičkarskih orodij, ki vam bo zagotovo olajšalo delo, traktorska kosilnica.
21.
Jun
2024
Blog
Suša v poletnih mesecih skorajda ni več nenavaden pojav in počasi se bomo morali navaditi tudi nanjo. Zato je prav, da spoznamo nekaj osnovnih ukrepov, ki bodo pomagali našim rastlinam preživeti suhe mesece čim manj stresno.
21.
Jun
2024
Blog
Trata nam v poletnih mesecih nudi prostor za številne dejavnosti – piknike, sončenje, igranje … Da bo lepa in čvrsta ostala vse do jeseni, tudi v bolj sušnih dneh, pa je potrebno da se z njo tudi malo ukvarjamo.
20.
Jun
2024
Blog
Poleti mnogi razmišljamo o daljšem dopustu, ki bi si ga privščili ob svežem morju ali v hladu gora. Seveda pa bo v tem času pozornost potreboval tudi naš vrt, zato ga moramo pripraviti na našo odsotnost.
24.
May
2024
Blog
Nakup kosilnice za travo ni enostavna naloga, še posebej, če prvič kupujete kosilnico ali načrtujete zamenjavo obstoječega modela z drugim.
23.
May
2024
Blog
Slovenija že od nekdaj daje velik pomen kmetijstvu, vrtnarstvu in samooskrbi.
24.
Apr
2024
Blog
Uživanje na prostem, ni nujno privilegij samo med poletnimi meseci
24.
Apr
2024
Blog
Za učinkovito in hitro čiščenje – naprave za pranje pod pritiskom za majhna in velika čiščenja vašega doma.